Afgelopen woensdag stond alweer de zevende speelronde op het programma. Dit keer tegen Lekdetec uit Bemmel, waar de Jumpers vorig seizoen nog een spannende play-off reeks tegen speelde.

De Jumpers begonnen goed aan de wedstrijd maar konden dit niet lang vasthouden. Dit kwam mede door de 1-1 verdediging waarin we de bemmelse formatie veel ruimte gaven in de aanval. Toch weten de roodhemden bij te blijven en een paar mooie aanvallen zorgen ervoor dat de tegenstanders niet verder uit kunnen lopen. Ruststand: 33-45

De Jumpers komen sterk uit de kleedkamer en weten de achterstand snel terug te brengen naar 5 punten. Maar ook dit keer houdt dit niet lang stand. Met een achterstand van 19 punten beginnen de dames uit Tubbergen aan het vierde kwart. Deze toch wel forse achterstand was niet van invloed op de vechtlust van de Tubbergse formatie. Door een paar fraaie driepunters werd het een spannende wedstrijd waarin alles mogelijk leek. Helaas wisten de Bemmelse meiden toch de voorsprong te behouden en wonnen de wedstrijd met 72-79.

Te laat komen de Tubbergse dames op gang en eindigt dit in verlies. Aankomende zaterdag staat alweer die volgende uitwedstrijd op het programma tegen Loon Lions uit Landsmeer. Om 19.30 uur begint de wedstrijd in Landsmeer.

Categories: Nieuws