Jolly Jumpers U20 reisden afgelopen vrijdag af naar Haren voor de bekerwedstrijd. Het eerste kwart ging het gelijk op. Je zag duidelijk dat beide teams gebrand waren om de punten binnen te slepen. Het eerste kwart werd afgesloten met een 9-12 voorsprong voor de Tubbergse dames.

Het tweede kwart ging wederom gelijk op en de teams zijn aan elkaar gewaagd. De roodhemden laten de thuisploeg te makkelijk scoren, waarin de voorsprong wordt weggegeven. De uitploeg gaf natuurlijk niet op en door mooi teamspel wordt de stand weer gelijk getrokken. De teams zoeken de kleedkamer op met een 32-32 gelijke stand.

Jolly Jumpers komt slecht uit de kleedkamer. Haren begint snel te spelen en komen tot scoren vanuit de fast break. Haren neemt hierdoor brutaal de leiding en De Jumpers hebben nog 10 minuten om te laten zien dat de punten in Tubbergen horen. Het derde kwart eindigt in een 51-42 voorsprong voor de thuisploeg.

De Jumpers werden weer wakker in het vierde kwart. Er werd gevochten voor elke bal en de defence staat sterk. Daardoor werd er snel gespeeld waarin mooie aanvallen te zien waren. Na ontzettend hard te hebben gewerkt, nemen de Tubbergse dames de punten mee naar Tubbergen.

Jolly Jumpers VU20 bekert een ronde verder. Zondag staat er alweer een competitiewedstrijd voor de boeg. Om 14.15 uur wordt er gespeeld tegen Landslake Lions uit Landsmeer. Dit keer weer zonder publiek, maar op onze media staat de livestream voor de wedstrijd.

Categories: Nieuws