Afgelopen vrijdag was het dan zover. De eerste wedstrijd na lange tijd voor de u14. Ingedeeld in een andere poule. Dit moet zorgen voor hoger spelplezier. Dit was duidelijk te zien bij de meisjes.
Vol goede moed stonden ze tegenover 5 jongens van Amical die gemiddeld een kop groter waren. De meisjes van U14 worden er niet anders van. Het is een gevarieerd team waarin iedereen goed is in iets anders. Wel hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Strijden tot het eind..

Het is jammer dat ze de spirit van het 2e kwart niet konden doorzetten. Een klein dipje was voor de jongens genoeg om een gat te slaan. Kleine aanpassingen zorgen ervoor dat de meisjes er vol voor gaan, tot frustratie bij de jongens. Het gat van 16 wordt terug gebracht naar 7. Toen vonden de jongens het genoeg, ze maakten nog een aantal scores en wonnen met 48-39.

Waar in de eerste helft van het seizoen meestal verloren werd met een verschil van 20 punten of meer, liepen de meisjes met trots het veld af. Ze hadden zichzelf doelen gesteld en daar goed aan gewerkt, samengespeeld, hard gewerkt, maar bovenal, plezier gehad. En dat is immers het belangrijkste. Op naar de volgende wedstrijd.

Categories: Nieuws