Marjon Boom is vertrouwenscontact persoon bij onze vereniging. Marjon stelt zich graag aan jullie voor. 

“Mijn naam is Marjon Boom-Assink, getrouwd met Maarten Boom en ik heb 2 zoons: Rico en Ramon. Ik werk 4 dagen in de week bij Malvern Panalytical in Almelo, als process officer en daar ben ik ook vertrouwenspersoon. Mijn hobby’s zijn wandelen met mijn 2 grote honden en reizen.”

Er zijn diverse vormen van ongewenst gedrag zoals: pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, bedreiging, gewelddadig gedrag. Maar personen kunnen ook andere problemen ervaren waardoor je niet kan zijn wie je bent, of je kunt je buitengesloten voelen.
 
Je kan zelf met deze punten te maken krijgen maar je kan het ook bij een ander zien gebeuren. Ook dan (als coach, trainer, begeleider, medesporter of ouder) nodigt Jolly Jumpers jou uit om contact te leggen met de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Bij een vermoeden van seksuele intimidatie zijn coaches, trainers en begeleiders dit zelfs verplicht om te doen.
 
De VCP zal naar jouw verhaal luisteren en samen met jou kijken wat verdere stappen kunnen zijn. Soms is iets op te lossen binnen de vereniging, maar soms is het verstandig om er andere deskundigen bij te betrekken. Dit zal altijd in overleg met de melder gebeuren. De VCP is onafhankelijk.

Marjon is te bereiken via dit telefoon nummer: 06-24978806.

Categories: Nieuws