Afgelopen zaterdag 2 april stond de ontmoeting tussen Jolly Jumpers dames 2 en Twente Buzzards uit Hengelo op de planning. Om 20.45 werd de bal omhoog gegooid.

We gaan er niet een lang verslag over maken. Vanaf moment 1 waren de dames uit Tubbergen op volle snelheid. Fast break na fastbreak werd afgerond met een score. Voor Twente Buzzards kwam de eerste score na 7.5 minuut d.m.v. Een vrije worp. Echter was de voorsprong al groot 26 – 4 na 10 minuten spelen.

Het 2e kwart ging eigenlijk hetzelfde. Mooi en snel samenspel liet een ruststand zien van 50-9. (24-5)

Ondertussen had dames 2 weer het doel gesteld om de 100 te halen. Daarbij werd de verdediging iets minder strak, waardoor Twente Buzzards ook tot scoren kwam. Na kwart 3 is de stand 82-17 (32-8)

Er hing een ontspannen sfeer. Het was een sportief spel van beide kanten. De voorsprong was zo ruim dat het eigenlijk niet meer mis kon gaan. Ongeveer halverwege het laatste kwart, komt er een speelster van Twente Buzzards heel vervelend ten val. Er wordt afgesproken het spel uit te spelen. Echter is de sfeer verdwenen en iedereen lijkt een beetje onder de indruk te zijn.
Eindstand 103-32 (21-15)

Nog even een winfie, waarbij Rudy, die ons nu 3x achter elkaar gefloten heeft niet mocht ontbreken.

Beterschap aan de speelster van Twente Buzzards gewenst.

De volgende wedstrijd wordt 9 april om 13.30 gespeeld tegen batouwe in Bemmel.

Categories: Nieuws