Afgelopen zaterdag stond er na lange tijd weer een uitwedstrijd gepland. Gelukkig hadden ze vooraf al besloten iets eerder weg te gaan, want net voor vertrek kregen de speelsters door dat de A50 afgesloten was. 2 uur later waren ze dan toch in Bemmel.

Met 6 fitte speelsters van eigen team en een bank speelster was iedereen klaar om te beginnen. Al snel was duidelijk dat het niet heel spannend zou worden. De aanval hoeft nauwelijks gespeeld te worden. De verdediging staat al een aantal wedstrijden als een huis. Deze wedstrijd was het niet anders, na een minuut of 6 had ook de tegenpartij gescoord.
Stand na Q1 6-23

In het 2e kwart is de focus even weg. Het doel van nog een keer de 100 halen is gesteld, maar met deze focus is dat niet haalbaar. Wat wel mooi was om te zien, is dat de nieuwe aanval, mooie opties ontstaan. Soms is net die ene pass of snijbeweging nodig om tot scoren te komen.
Ruststand 18-39 (12-16)

In de rust komt er nog een speelster aan. Zij is ook hard nodig, want er moet een speelster geblesseerd het veld verlaten. De focus is weer terug en dames 2 denderd door. Verdediging is strak er er worden veel steals gemaakt. Hup, bal erover en jezelf belonen met een score.
Stand na Q3 24-62 (6-23)

Het laatste kwart wordt rustig uitgespeeld. Er wordt lekker door gewisseld, wat ook wel moet met 7 speelsters, maar iedereen blijft met energie spelen. De 100 werd niet gehaald, maar een nieuwe aanval wat lekker liep is ook een mooi punt om het verslag mee af te sluiten.
Eindstand 30-87 (6-25)

Dames 2 maakt zich langzaam op voor haar kampioen die nu wel erg dichtbij lijkt te zijn.

Eerst hopen dat de A50 weer open is op 23 april, want dan mogen de dames wederom naar Batouwe. Zij spelen daar om 13.30

Categories: Nieuws