Oud eredivisie speler Martijn Bos complementeert de staf van Jolly Jumpers. Tezamen met Hoofdcoach Chris Stomp vormt het duo de staf voor het volgend seizoen.

Laurens Brummelhuis (voorzitter technische commissie dames 1): “Met Martijn hebben we een enthousiaste en ambitieuze assistent-coach in huis gekregen. Afgelopen seizoen heeft Martijn al meegelopen met het U20 team dat in de eredivisie speelt. We zijn dan ook blij dat we zo’n persoonlijkheid met ervaring in de Eredivisie en in het buitenland ons komt versterken. We verwachten dat hij zich bij Jolly Jumpers verder kan ontwikkelen en zijn eigen ervaringen aan de speelsters kan overbrengen. We hopen dat de ingezette lijn komend seizoen voortgezet wordt.”. 

Martijn Bos: “Just do it” 

Foto ©Freddie Schinkel

 

Basketbal eredivisie
Landstede – MPC Donar
Martijn Bos van Landstede in actie
Foto Freddy Schinkel, IJsselmuiden © 051201

Categories: Nieuws