Afgelopen zaterdag mocht dames 2 afgrijzen naar Werkendam. De tegenstander was bekend van de 1e wedstrijd. Goede trainingen vooraf maakte dat er enige zelfvertrouwen was opgebouwd.

Zonder al te veel in detail te treden, wisten de dames van Jolly Jumpers na ongeveer 8 minuten te maken. Het kwaad was al geschiedt, want B.c Virtus hadden maar liefst al 19 punten. Voornamelijk door een snelle fastbreaks, die niet af te lopen was voor dames 2.
Stand na Q1 22-2
Een voordeel was dat het niet veel minder kon. Kop omhoog en blijven vechten. Langzaam maar zeker kwamen ook de scores aan de kant van Jolly Jumpers. Hoewel Virtus nog steeds veel fastbreaks kon lopen, hadden ze moeite met de verdediging van de Tubbergse formatie.
Ruststand 46-15 (24-13)
De full court press die de dames van Virtus speelden, werd steeds iets makkelijker uitgespeeld. In de aanval werd er gezocht naar de vrije man, maar vaak zat er een handje tussen. Van een van de speelsters van Virtus.
Stand na Q3 70-26 (24-11)
Het laatse kwart weten beide teams minder te scoren. De stand zal daarom ook niet heel veel meer veranderen. Tegen een team dat vorig jaar 1e divisie heeft gespeeld, hebben de tubbergse dames het opzich redelijk goed gedaan.
Eindstand 83-33 (13-7)
De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 29 oktober in Sportcentrum De Vlaskoel. Tegenstander is a Trajanum uit Nijmegen.
Categories: Nieuws