Zaterdagavond 5 november stond een wedstrijd tegen het Haarlemse team Thriple Threat op het programma.

De wedstrijd begon en was gelijk een gespannen sfeer. De twee teams stonden precies gelijk met 8 punten. De scores gaan heen en weer, Thriple Threat scoort voornamelijk uit schoten. Beide teams zaten er strak op in de verdediging, de thuisploeg wist een kleine voorsprong te slaan. De eerste helft eindigt met 37-32 op het scorebord.

De tweede helft kent een stroef begin voor de roodhemden, opnieuw vinden de dames van Thriple Threat het netje vanachter de driepuntslijn. Hierdoor leken ze de overhand te nemen. Het was spannend tot het eind, leuk voor de hoofdsponsor Unimount die een mooie wedstrijd voorgeschoteld heeft gekregen. De roodhemden herpakken zich en laten zien dat er meer ervaring zit in het team en sluitende wedstrijd winnend af. Eindstand 71-66.

Een belangrijke winst voor de Jumpers. Volgende week spelen de dames een uitwedstrijd tegen de Martini Sparks uit Groningen.

Categories: Nieuws