Zaterdagavond 12 november stond de uitwedstrijd tegen de Martini Sparks op het programma. Het eerste kwart ging gelijk op wat resulteerde in een kwartstand van 16-16. De dames uit Tubbergen konden hun draai nog niet helemaal vinden in het hoge noorden. Van beide kanten werd er gestreden voor elk punt waardoor er met een kleine voorsprong van 3 punten gerust werd (29-32).

In de tweede helft wisselde het spel zich een beetje af. Jolly Jumpers wist mooie fast breaks uit te spelen, maar had ook soms onnodig balverlies. Ondanks dat dat Sparks telkens aansluiting zochten, bleef Jolly aan de goeie kant van de score en konden zij zo de wedstrijd uitspelen. Met een eindstand van 69-77 konden de punten weer mee naar Tubbergen worden genomen.

Jolly Jumpers staat nu op een gedeelde 3e plek samen met Startportaal Binnenland, de tegenstand van volgend weekend. Om 18.30 uur wordt er gespeeld tegen Startportaal Binnenland in Sportcentrum De Vlaskoel in Tubbergen.

Foto: Richard Steggink
Categories: Nieuws