Zaterdag 19 November kwam de tegenstand van dames 2 uit Enschede. Arriba was de tegenstander. Met 6 fitte speelsters van Arriba, was het voornemen van dames 2 om niet nogmaals dezelfde fout te maken als de eerste wedstrijd van het seizoen.

Na een goede warming up gingen beide teams de strijd aan. Het spel leek aan beide kanten langzaam. Arriba weet de eerste score te maken met een driepunter. De verdediging van dames 2 is niet zoals die normaal is. Het gaat gelijk op, maar Arriba weet met een minimale voorsprong het 2r kwart te starten.
Stand na Q1 15-16

Jolly Jumpers gooit iets meer hout op het vuur en neemt de leiding over. Met een aantal mooie scores lijken de dames in een flow te komen. Arriba vlucht in een time out om het op een andere manier te proberen. Dit lukt en het is weer stuivertje wisselen om de voorsprong.
Ruststand 30-30 (15-14)

Een gelijke stand, als dat aan het eind van de wedstrijd maar anders is en dan het liefst in het voordeel van Jolly Jumpers. Halverwege het 3r kwart kijken de dames tegen een achterstand van 7 punten aan. Daarna blijken de dames op schot en knallen er, naast de scores van Arriba, 4 driepunters achter elkaar in.
Stand na Q3 51-50 (21-20)

Waar gaat deze wedstrijd eindigen. Waarschijnlijk haalt Jolly Jumpers het voordeel uit het thuisspelen en de aantal wissels. Arriba heeft 1 speelster op de bank, Jolly Jumpers 4. Echter is het halverwege nog steeds stuivertje wisselen. De strategie van dames 2 wordt nog 1x aangepast in een time out en het is helder wat de taken van iedereen zijn. Met nog een paar driepunters weet Jolly Jumpers te winnen en de punten in Tubbergen te houden.
Eindstand 74-67 (23-17)

De volgende wedstrijd wordt gespeeld om 3 december om 20.30 in Sportcentrum De Vlaskoel. Tegenstander is BC Cangeroes uit Utrecht.

Categories: Nieuws