Dames 2 had afgelopen zaterdag wedstrijd tegen Arriba. Ruim optijd kwam iedereen vanuit alle hoeken aan in Enschede.

Fanatiek gingen de dames van start. Dames 2 die bijna wekelijks met een nieuwe aanval speelt, om niet voorspelbaar te zijn voor de tegenstander, vecht in de verdediging. In de aanval komt het nog niet goed uit de verf.
Stand na Q1 25-19
De manier van verdedigen wordt aangepast en iedereen van jolly jumpers zit fel op de bal. Er wordt de tegenstander niks gegund en dames 2 blijft hard werken. Het gas gaat erop, voor de 2e keer deze wedsteijd wordt er een achterstand van 10 punten weggewerkt
Ruststand 36-33 (11-14)
Jolly begint altijd weer met een 0-0 stand aan de 2e helft. Ook het 3e kwart is voorzien van de nodige mooie aanvallen. Mooi om te zien dat een team wat alleen op vrijdag compleet kan zijn (door studie en zorgmedewerkers) elkaar goed vind in het veld.
Stand Q3 49-45 (13-8)
Een minimale voorsprong voor Arriba. Alle zeilen worden bijgezet en de dames van Jolly Jumpers weten wederom een minimale achterstand weg te werken. Het wordt stuivertje wisselen wie er met de winst vandoor gaat. Het thuispubliek van Arriba gaat achter het team staan en daar halen zij kracht uit. Jolly Jumpers moet het doen met het eigen team en een enkele supporter. De 40.kinuten zijn om, maar zonder winnaar..
Stand Q4 66-66 (17-21)
In de verlenging is het strijden voor elk punt. Jolly Jumpers gaat voortvarend van start en neemt de leiding. Uiteindelijk keert het spel de andere kant op en weet Arriba te winnen met 3 punten.
Eindstand na verlenging 77-74 (11-8)

Jolly Jumpers dames 2 wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2023

Categories: Nieuws