Afgelopen zaterdag kwam Virtus op bezoek bij dames 2. De eerdere 2 ontmoetingen tussen beide teams kwamen uit op ruime winst voor de dames uit Werkendam. Vol goede moed begon dames 2 aan de wedstrijd.

De eerste score was voor de dames van Jolly Jumpers. Er was een voorsprong, minimaal, maar hij was er. Daarna kwam ook Virtus op stoom. Dames 2 vocht voor elke bal en hielden Virtus redelijk goed bij. Wel was gelijk duidelijk dat Virtus met de punten naar huis zou gaan.

Na rust raken de dames uit Tubbergen in een dipje en het lijkt erop dat ze hier niet meer uitkomen. Virtus is niet moe te krijgen ondanks de selectie van 6 speelsters. Jolly Jumpers probeerde vanalles om de scorende spelers te stoppen, maar dit mocht niet baten.

Met een welverdiende winst gingen de gasten met de punten terug naar Werkendam.

Standen;
Q1 11-21
Q2 29-48 (18-27)
Q3 31-77 (2-29)
Q4 43-101 (12-24)

De volgende wedstrijd die dames 2 speelt is 11 februari om 16.00 tegen Trajanum in Nijmegen.

Categories: Nieuws