Notice: Undefined offset: -1 in /home/jollyadmtub/public_html/wp-includes/post-template.php on line 325

Komende periode (vanaf 14-12)

Op maandag 14 december was er slecht nieuws voor de sport in Nederland. Dit geldt ook voor ons als vereniging. We vinden de gezondheid van iedereen erg belangrijk, dus wij gaan de richtlijnen van het RIVM natuurlijk nastreven. Deze richtlijnen gelden tot nu toe voor 5 weken.

Vanuit Jolly Jumpers willen wij de nieuwe richtlijnen even toe lichten voor ons als vereniging:

Alle activiteiten t/m 19 januari komen te vervallen. Binnensport in op topsport na NIET toegestaan. Dit vinden we als vereniging ontzettend jammer, maar ook begrijpelijk.

We hopen dat het jaar 2021 ons meer sport en basketbal vreugde gaat brengen.

Vragen? Stel ze aan je trainer of je aangewezen contactpersoon.

Hou je aan de richtlijnen van het RIVM en gebruik je gezonde verstand!

Dames 1

De WBL competitie waarin Dames 1 speelt valt volgens het NOC-NSF onder de topsport regels. Dit betekend dat de competitie weer vanaf 16 januari begint. Als Jolly Jumpers starten we 2 weekenden later, namelijk op 30 januari.

Basisregels. Volg de looproutes, houd afstand, was handen bij binnenkomst, schud geen handen, hoest in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

Gezondheidsklachten en besmettingen. Blijf thuis als je besmet bent met het coronavirus, door de GGD gevraagd bent in quarantaine te gaan of (lichte) gezondheidsklachten hebt (of als een huisgenoot deze heeft): neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Handhaving. Volg de aanwijzingen van coaches, teammanagers, de beheerders van de sporthal, het kantinepersoneel of het bestuur op. Ga niet met elkaar in discussie hierover. Het bestuur zal personen / teams (inclusief eigen leden) die zich moedwillig niet houden aan deze regels de toegang tot de sporthal te ontzeggen.

Meer details vind je in de volgende documenten:

NBB Covid protocol