Notice: Undefined offset: -1 in /home/jollyadmtub/public_html/wp-includes/post-template.php on line 325

Komende periode (vanaf 16-3)

Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren, zijn er helaas nieuwe maatregelen voor sport getroffen.

In het kort de spelregels voor het sporten die gelden:

Spelregels voor sport in het kort

  • Kinderen en jongeren tot en met 26 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen anderhalve meter afstand meer te houden zolang dit gebeurt op de een buitensportaccommodatie of bij sportactiviteiten die door of met goedkeuring van de gemeente buiten georganiseerd zijn. Of onderlinge wedstrijden spelen met teams van de eigen club.
  • Iedereen vanaf 27 jaar mag onder voorwaarden in georganiseerd verband op een buitensportaccommodatie of bij sportactiviteiten die door of met goedkeuring van de gemeente buiten georganiseerd zijn, in een groepsgrootte van maximaal vier personen op 1,5 meter afstand sporten.
  • In een binnenruimte is sporten niet toegestaan. Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten. 
  • Groepslessen buiten mogen niet plaatsvinden.
  • Er worden geen (competitie) wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzondering op het spelen van wedstrijden / competities
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Het trainerschap wordt  gezien als contactberoep, wel dient men een formulier “eigen verklaring avondklok” bij zich te hebben op weg naar huis.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/formulieren/2021/01/21/formulier-eigen-verklaring-avondklok

Vragen? Stel ze aan je trainer of je aangewezen contactpersoon.

Hou je aan de richtlijnen van het RIVM en gebruik je gezonde verstand!

Dames 1

De WBL competitie waarin Dames 1 speelt valt volgens het NOC-NSF onder de topsport regels. Dit betekend dat de competitie weer vanaf 16 januari begint. Als Jolly Jumpers starten we 2 weekenden later, namelijk op 30 januari.

Basisregels. Volg de looproutes, houd afstand, was handen bij binnenkomst, schud geen handen, hoest in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

Gezondheidsklachten en besmettingen. Blijf thuis als je besmet bent met het coronavirus, door de GGD gevraagd bent in quarantaine te gaan of (lichte) gezondheidsklachten hebt (of als een huisgenoot deze heeft): neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Handhaving. Volg de aanwijzingen van coaches, teammanagers, de beheerders van de sporthal, het kantinepersoneel of het bestuur op. Ga niet met elkaar in discussie hierover. Het bestuur zal personen / teams (inclusief eigen leden) die zich moedwillig niet houden aan deze regels de toegang tot de sporthal te ontzeggen.

Meer details vind je in de volgende documenten:

NBB Covid protocol