Na een lange rit kwamen de dames aan in Bemmel om een wedstrijd te spelen tegen Batouwe. Het eerste kwart begon en de meiden uit Tubbergen waren er vanaf het begin goed bij. De verdediging liep goed en ballen werden goed onderschept. Helaas liep de aanval in het begin wat moeilijker, er werden pogingen gedaan maar dat kwam niet uit tot succes. In de laatste 3 minuten kreeg Jolly Jumpers een goeie run waardoor ze het 1ste kwart eindigde met een stand van 13-13.

Jolly ging met goede moed het 2de kwart in. De verdediging stond net zoals het in het begin sterk. De aanval daarentegen liep niet zo goed. Kansen waren er wel maar de ballen vielen niet. Rond het einde van het 2de kwart is Batouwe in een zone gaan staan. Door de verdediging kreeg Jolly Jumpers moeite met de aanval. Hierdoor eindigde de 1ste helft met de stand 24-19

In de kleedkamer werden er nieuwe tactieken en manieren besproken. En zo begonnen de dames aan de 2de helft. De dames stonden sterk in hun schoenen en ze zijn goed begonnen. Na een paar minuten werd het spannend en stonden de 2 teams kop aan kop, de Jumpers wisten aan het einde van het 3de kwart een kleine voorsprong te krijgen met een stand van 35-36.

Het laatste kwart begon goed en de punten liepen gelijk op. Na een paar minuten vielen de punten bij Batouwe waardoor de stand aan het uitlopen was. De aanvallen van Tubbergse dames werden helaas niet goed benut, waar Batouwe van profiteerd. Na een spannende en leuke wedstrijd verliezen de Jolly Jumpers helaas van BV Batouwe met 54-45.

Categories: Nieuws