Basketbalclinic

Indien er een bedrijfsuitje wordt gedaan denkt men vaak aan bowlen, een hapje eten in een restaurant of gezellig stappen. Is totaal niet mis mee maar waarom niet eens wat anders. Durf de uitdaging aan en ga eens lekker zweten tijdens een basketbalclinic. De clinic zal georganiseerd worden door Jolly Jumpers Dames 1 en staat onder leiding van de hoofdcoach van Jolly Jumpers Dames 1. Daarnaast zullen er speelsters van Dames 1 aanwezig zijn ter ondersteuning. Het doel van de clinic is om u en uw medewerkers op een leuke en speelse manier teambuilding te doen en kennis te laten maken met basketbal. Kortom, een leuk en uniek bedrijfsuitje!

Agenda:

14.00 Ontvangt op locatie met lunch (optineel)

15.00 Ontvangst op locatie met koffie en krentenwegge

15.15 Introductie Jolly Jumpers en basketbal

15.20 Start Trainingsclinic met de coach en speelsters van Dames 1

15.45 Gezamelijke pauze

16.00 Deel 2 clinic

16.30 Hapje en een borrel (optioneel)

18.00 Diner (optioneel)

1
2
24-11-2018: Basketbal: Jolly Jumpers DS1 -Grasshoppers DS1: Tubbergen:
previous arrow
next arrow

Er wordt gestart met een ontvangst in de kantine van Sportcentrum de Vlaskoel onze thuisbasis. Vervolgens zal er een korte presentatie gegeven worden waarin de basisregels en technieken benoemd zullen worden. Naast de basisregels en technieken is teamspirit, doelen stellen en grenzen verleggen ook erg belangrijk en mag zeker niet vergeten worden. Aspecten die niet alleen in de sportwereld van belang zijn maar ook in het bedrijfsleven van toepassing zijn. Deze presentatie zal gegeven worden door Staf en speelsters van Dames 1.

Dan is het tijd om de opgestoken informatie in de praktijk te brengen door middel van een trainingsclinic. De clinic zal in het teken staan van teambuilding. De clinic staat onder leiding van de hoofdcoach van Jolly Jumpers Dames 1 of U20 en zal ondersteund worden door speelsters van Dames 1.  

Afsluiting:

Ter afsluiting zijn er meerdere opties mogelijk. Er kan worden gezorgd voor een hapje en een borrel, maar ook voor een compleet aanvullend avondprogramma. Dit programma wordt voor u op maat gemaakt.

Vul het contactformulier in voor meer informatie en prijzen!