Aanmelden

Lijkt basketballen je leuk? Kom dan eens langs op een trainingsavond en neem je sportkleding mee. De eerste 3 trainingen zijn gratis. Na deze 3 trainingen kun je lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij John Kamphuis van de ledenadministratie. Dit kan per e-mail: ledenadministratie@jollyjumpersbasketbal.nl.

Voor meer informatie over trainingstijden en teams kun je contact opnemen met de Technische Commissie (tc@jollyjumpersbasketbal.nl). Het actuele trainingsschema, contributie en leeftijdsindeling vind je door op de link te klikken.

Als spelend lid wordt je bij wedstrijden voorzien van een Jolly Jumpers tenue.

Vrijwilligers

Wil je naast lid ook vrijwilliger worden, schrijf je dan in via de onderstaande link:

Stichting Leergeld Tubbergen

Stichting Leergeld Tubbergen wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Je wilt als ouder dat je kind mee kan doen. Met een excursie, met sport, met school. Leergeld helpt met sportschoenen, een ouderbijdrage of contributie als daar even geen geld voor is. Want kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Leergeld zegt: nu meedoen, is straks meetellen!

Hoe werkt Leergeld? Leergeld komt bij u thuis. U hoeft dus niet naar een loket. Thuis bekijkt een medewerker van Leergeld uw situatie en of u (uw kind) in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de contributie en benodigde sportattributen. Vanaf 1 januari 2019 heeft Leergeld de inkomensgrens voor een aanvraag van 120% naar 130% van het bijstandsniveau verhoogd. U kunt contact opnemen met Leergeld voor meer informatie of om een afspraak te maken met een medewerker. Kijk voor meer informatie op www.leergeld.nl of doe een aanvraag via https://leergeld.nl/doe-een-aanvraag/.

slide 1
Werving 1
Image Slide 1
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image-2
Image
1
WhatsApp Image 2020-09-17 at 08.59.12
Image-4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow