Notice: Undefined offset: -1 in /home/jollyadmtub/public_html/wp-includes/post-template.php on line 325

Jolly Jumpers geeft trainingen voor kinderen vanaf 4 jaar: de Jolly Jumpers Kidsclub. De trainingen zullen dit jaar elke week plaatsvinden in zaal 1 van Sportcentrum De Vlaskoel van 10:00 tot 11:00 uur.

De trainingen zijn een combinatie van basketbal en kleutergym en worden gegeven door ervaren jeugdtrainers. Plezier staat centraal en kinderen zullen spelenderwijs hun balgevoel ontwikkelen. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl; dat betekend naast voldoende beweging ook gezond eten. Een vast onderdeel van de trainingen is dan ook het drink en fruitmoment.

Laagdrempelig en toegankelijk

Basketbalvereniging Jolly Jumpers vindt het belangrijk om laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Deelname is daarom gratis voor kinderen vanaf 4 jaar en ouders zijn van harte welkom op de tribune. Op elke datum kan worden ingestapt.

Data

Elke zaterdag van 10 tot 11 uur

Meer informatie 

Wilt uw kind ook eens meedoen met een Jolly Jumpers Kidsclub-training? Kom dan op een van de data naar Sporthal de Vlaskoel in Tubbergen! De trainingen worden gegeven in zaal 1. Voor meer informatie kunt u mailen naar tc@jollyjumperstubbergen.nl.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider