We hebben het er al eerder over gehad. De strijders van u14. Na de knappe winst van vorige week op kikkers u14-1, was afgelopen zaterdag kikkers u14-2 de tegenstander. Vandaag stond de wedsteijd tegen kikkers u14-1 op het programma. Plezier staat uiteraard voorop, maar winnen maakt het wel leuker..

Ruim optijd begonnen de speelsters met warmlopen. Ze hadden er duidelijk zin in. Waar vorige week een lange speler van Kikkers geparkeerd stond in de bucket, was zaterdag de bucket vaak leeg. U14 maakte daar dankbaar gebruik van. Besloten werd om de speelsters iets nieuws te laten spelen. Een full court press. Dit pakte goed uit. Kikkers kreeg de bal moeilijk over de middenlijn. Als die erover was, had Jolly Jumpers deze alweer onderschept.

Bijna vergeten te vermelden dat er gewonnen werd door Jolly Jumpers met 18-107. Zoals eerder gezegd, plezier is belangrijker dan winnen, maar winnen maakt het wel leuker.

Categories: Nieuws