Voor diegene die trouw de wedstrijdverslagen leest van dames 2 wist dat zij afgelopen zaterdag kampioen konden worden. Het enige wat de dames moesten doen was winnen. Gezien ze dat het hele seizoen al gedaan hebben, zou dat wel goed komen.

Lichtelijk spanning was er wel. Het zal toch niet zo zijn dat wanneer de kampioensshirts, de huifkar en muziekbox geregeld zijn, ze gaan verliezen? We verklappen het maar alvast. Het is dames gelukt om te winnen en dus zijn zij KAMPIOEN!!
Van de 11 speelsters, speelden er 3 (van de 4 geblesseerden) ondanks blessure, want een kampioenswedstrijd spelen, dat wil iedereen, ook als het maar een klein beetje is. De overige 7 waren fit.
Stand Q1 20-11
Ruststand 52-21 (32-10)
Stand Q3 75-33 (23-12)
Eindatand 95-53 (20-20)
Zoals de kwartstanden te zien, moesten ze even inkomen, maar al snel kwam het doel van de 100 halen weer in zicht. Verrassend toch? Er mag van de scheidsrechters veel doorgaan, waardoor het spel steeds iets harder wordt. Ondanks dat, blijven de dames gaan! In het laatste kwart zijn de gedachten al ergens anders… ONGESLAGEN KAMPIOEN!!

A.s. Zaterdag spelen de dames een wedstrijd tegen Tonego in Haaksbergen. De wedstrijd zal om 20.00 starten. Kom ze aanmoedigen!

Categories: Nieuws