Vrijdag 17 februari 2023 staat alweer de 19e editie van de Twentse Verlichte Carnavalsoptocht op het programma. Jaarlijks zorgen TVC ’28, Dynamo en Jolly Jumpers voor de vrijwilligers ten behoeve van de bezetting in de feesttenten en snacktenten op het terrein. De verenigingen ontvangen een mooie vergoeding voor de inzet van de vrijwilligers!

Ondertussen hebben zich al ruim 18 vrijwilligers gemeld, maar we hebben er nog minimaal 10 nodig! Bij deze doen we een beroep op iedereen. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden om te helpen bij dit evenement. Een avond vol gezelligheid met afsluitend een hapje en drankje met alle vrijwilligers van de avond! Wilt u eventueel nog meer informatie? Bel dan met Harrie Steggink via 06 54 91 86 23.

Aanmelding kan via de e-mail of via de website van Dynamo Tubbergen.

Via onderstaande contactinformatie is het mogelijk om je aan te melden:

E-mail:    website@jollyjumpersbasketbal.nl
Website: Carnaval – Dynamo Tubbergen

Graag tot de 17e!

Met feestelijke groet,

Actie Commissie Jolly Jumpers

Categories: Nieuws