De Jumpers speelden zaterdag weer een thuiswedstrijd. Na een winst tegen Binnenland waren de Jumpers weer opnieuw gehaaid op 2 punten.

De Jumpers begonnen niet scherp aan de wedstrijd. Balverlies en slordigheid maakte dat de wedstrijd voor de Jumpers een beetje stroef op gang kwam. Het tweede kwart moesten de Jumpers meer terug naar de basis. De 1vs1 verdediging moest beter en uitboksen, Grashoppers mocht geen tweede kansen meer krijgen. De dames uit Tubbergen wisten, ondanks de verdedigende druk van Grashoppers, elkaar toch goed te vinden. Dit resulteerde in een voorsprong voor de thuisploeg, 39-34.

De roodhemden staken de koppen bij elkaar en spraken af wat er verwacht werd. Deze wedstrijd was niet zomaar gewonnen.
De jumpers hadden meegekregen om meer inside outside spel te spelen, maar aanvallend ging het moeizaam. Dit resulteerde aan het einde van kwart 3 in een stand van 51-51. Het vierde kwart moest nog gespeeld worden maar de twee teams waren aan elkaar gewaagd. Er zou voor elke bal gevochten moeten worden. Het vierde kwart werden er te veel individuele acties genomen van de dames uit Tubbergen. Een goed schietende Grashoppers kon hierdoor de voorsprong pakken en wist uiteindelijk te winnen met 7 punten. Eindstand 62-69