Basketbaltoernooi voor de groepen 3 en 4
Als basketbal Vereniging in Tubbergen, hebben we de afgelopen weken op elke school in de Gemeente Tubbergen clinics geven aan de leerlingen van alle klassen.
Zo zijn alle dorpen in de gemeente aan bod gekomen en willen wij dit waanzinnige avontuur samen afsluiten met een eindtoernooi.
Namens de basketbal vereniging Jolly Jumpers uit Tubbergen, in samenwerking met Sportservice Tubbergen , nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het Jolly Kids Eindtoernooi.
Dit toernooi zal alleen toegankelijk zijn voor de leerlingen van de groepen 3 & 4 van de TOF scholen. Het toernooi zal plaatsvinden op 31 mei 2023 in de sporthal van Sportcentrum De Vlaskoel.
 
Start
Het zal beginnen om 14:30 wanneer alle teams zich verzameld hebben in de zaal, waarna het toernooi zich zal splitsen in poulewedstrijden, halve finales en natuurlijk de grote finale. Het zal eindigen om 17:00 met wat uitloop van de prijsuitreikingen.
Teams
Als je een team samengesteld hebt van minimaal 4 en maximaal 8 kinderen uit groep 3 (combineren tussen verschillende groepen mag ook).
 
Aanmelden
via de volgende link: Aanmelden
Per team mag er een leuke originele naam worden doorgegeven op het inschrijf formulier. Het team zorgt zelf voor een begeleider die jullie bijstaat tijdens het toernooi. Dit mag een ouder, verzorger, juf of meester zijn. Lijkt het jou en je klasgenoten nou leuk, om samen met de goede skills die je hebt geleerd tijdens de clinic, het toernooi te winnen? ‘’Schrijf je dan snel in en doe lekker mee’’.
 
Inschrijven
Inschrijven kan tot 15 mei 2023 via bovenstaande link.
Voor vragen kunt u mailen naar het volgende email adres: tessbeernink.tb@gmail.com