Guard en Forward Ardianna Proulx versterk het Eredivisie team van Jolly Jumpers. De 1,78 lange Canadese volgt haar landgenoot Kianna Wiens op. Adrianna komt over van de Brandon University Bobcats. Ze heeft 6 seizoenen gespeeld, waarvan ze in de laatste 2 seizoenen is uitverkozen in de U SPORTS Academic All-Canadians. 

Chris Stomp “We zijn blij met Adrianna en hopen met haar een multifunctionele speelster te krijgen met enthousiasme voor het spelletje. Daarnaast is er voor haar de gelegenheid om zichzelf te ontplooien en ons te helpen om het basketbal in Tubbergen op een hoger niveau te krijgen.” 

Adrianna Proulx: “Iam incredibly thankful for this upcoming experience and the ability to continu my basketball career overseas in the Netherlands. Truly couldn’t be more excited to join the Jolly Jumpers. My dream is becoming a reality. 

 

Met gemiddeld 23 minuten per wedstrijd en 11 punten heeft Adrianna en de verkiezing in de U SPORTS Academic All-Canadians zich de afgelopen jaren bewezen in de Canadese Competitie.

Categories: Nieuws