Forward Kim Jaasma komt over van Eredivisieclub Martini Sparks. De 30-jarige Forward brengt met haar 7 seizoenen promotiedivisie bij de Groene Uilen uit Groningen en 4 Eredivisie seizoenen Martini Sparks veel ervaring mee. Ervaring waarvan het team van Jolly Jumpers goed kan van profiteren. 

 

Chris Stomp “Als coach ben ik erg verheugd op de komst van Kim. Kim heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een stabiele speelster met scorend vermogen. We denken met haar een mooie aanvulling in het team te hebben, zowel als basketballer en teamspeelster.

 

Kim Jaasma: Jolly Jumpers heeft afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Wat heeft geresulteerd dat ze nu bij de top van de competitie horen. Het team heeft een goede balans tussen ervaring en talent. Daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik vind het een mooie uitdaging om deze stijgende lijn door te zetten, elkaar beter te maken en om mee te kunnen spelen voor het hoogste haalbare. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen!

 

Met Kim willen we komend seizoen weer met de top 4 kunnen strijden en de leerpunten van het seizoen om te zetten.

Met gemiddeld 30 minuten per wedstrijd en 13 punten heeft Kim zich bewezen in de WBL Eredivisie. 

 

 

Categories: Nieuws