Afgelopen zaterdag was de eerste uitwedstrijd voor dames 2. Met elkaar in de spelersbus richting Groningen. Een rustige en beetje saaie weg omhoog, maar de wil om te winnen was aanwezig.

Met een volledig team zijn de dames van Jolly voortvarend van start gegaan! Het verlies van vorige week vergeten en er vol voor gaan in Groningen was het motto. Na een run van 0-10 denkt Groene Uilen even roet in het eten te gooien en komt met een tegenaanval.
Stand na Q1 11-14

Een kleine voorsprong. Er wordt hard gewerkt, maar er kan nog het een en ander beter. De neuzen staan dezelfde kant op en de dames gaan er vol voor. Er wordt ontzettend hard gewerkt tot enige frustratie van de Groningse formatie. Het dames 2 van Jolly Jumpers lijkt weer terug van weggeweest.
Ruststand 21-31 (10-20)

De voorsprong is 10 punten. Wanneer het spel van het 2e kwart door wordt gezet in het 3e kwart, moet dat vast goed komen. Echter hebben de dames nog wel eens last van het beruchte 3e kwart. De dames bleven vechten, hadden veel balverlies, maar wisten ook een aantal mooie aanvallen te maken. Er werd minder gescoord, maar de voorsprong staat er nog steeds.
Stand na Q3 33-41 (12-10)

Groene uilen begint met een 9-0 run. De dames uit Tubbergen hebben het kijken na, verliezen vaak de bal, scoren niet meer en vreten zich op aan beslissingen van de scheidsrechters. Er wordt met een time out nog geprobeerd om Groene uilen uit hun ritme te halen. Dit lukte enigzins, maar de dames van Jolly Jumpers weten niet meer te scoren en gaan zonder punten weer naar huis.
Eindstand 55-49 (22-8)

De teleurstelling is wederom groot. Alle zeilen bij zetten, want aankomende zaterdag spelen de dames tegen Arriba. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 18.45 in Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen

Categories: Nieuws