De wedstrijd begon om 18.15 bij sportportaal Binnenland. Binnenland opende de wedstrijd met een score. De wedstrijd strijd ging van start en de teams waren erg aan elkaar gewaagd zowel in de Offence als in de Defence. Met een paar goede aanvallen van Pien Nijhuis kwam jolly op voor sprong. Aan het eind van het eerste kwart was de stand 14-20.

In het tweede kwart had Jolly een dipje en werd er bijna niet gescoord en kwam Binnenland weer terug in de wedstrijd met een eindstand van 32-25

Tweede helft was begonnen Jolly begon met een openingscore. Dat werd vervolgd met een score van binnenland. Op een gegeven moment begon jolly in een flow te komen en kwam terug in de wedstrijd met een een kleine voorsprong van 40-41.

Startportaal Binnenland was hier niet van gediend en nam aan het einde van de derde kwart toch de leiding. Het vierde kwart begon en beide team waren gebrand om te winnen. De wedstrijd ging weer gelijk op. Met nog maar 6 seconden op de shotclock en een achterstand van 62-60 moest jolly nog een score maken om een verlenging eruit te halen. Met een goede rebound van Anke Rikhof met daarbij een score kwam er dus toch een verlenging aan.

In de verlenging begon binnenland sterk en kwam op voorsprong met 7 punten. Hierna probeerde jolly nog bij te blijven maat de wedstrijd was gespeeld. Met een einde van 74-69 had Startportaal Binnenland toch de wedstrijd gewonnen

Categories: Nieuws