Afgelopen zaterdag was dames 2 van Jolly Jumpers gebrand om te winnen van Arriba. Niet alleen omdat z8j nog puntloos zijn, maar vooral omdat coach Martin jarig was. Gedreven zoals ze zijn, gingen de dames van start.

De wedstrijd werd geopend met een 3 punter. Dit was het startschot van een spannende wedstrijd. Beide teams leken gebrand om te winnen. Het spel gaat snel heen en weer. De aanval lijkt steeds beter te lopen bij Jolly Jumpers. Daar waar ze in de eerste wedstrijd de opties nog niet zagen, is het nu duidelijker. De verdediging blijft een sterk punt van de dames. Alsnog weet Arriba enkele gaatjes te vinden en een kleine voorsprong te pakken.
Stand Q1 15-17

De verdediging wordt een klein beetje aangepast. Arriba zoekt de meest scorende speelster, maar die hebben de dames van Jolly Jumpers goed onder controle. Je zult altijd zien dat er dan gaten elders vallen en andere speelsters daar gebruik van maken. Hoe gaat Jolly Jumpers daar mee om? Er wordt nog een kleine 5-0 run gemaakt, maar de de rust met een voorsprong ingaan lukt de dames uit Tubbergen nog net niet.
Ruststand 31-34 (16-17)

Neuzen dezelfde kant in en vechten voor elke bal. De agressie op de bal is goed, maar de dames zijn erg zoekend naar een score. De duivel zit op de ring en besluit alle schoten te weren uit de ring. Er wordt hard gewerkt, maar de dames vergeten zichzelf te belonen
Stand Q3 35-47 (4-13)

Kunnen de dames het 3e kwart achter zich laten en alles geven voor het 4e kwart? Dit lijkt zo te zijn. Het is alles of niets. De speelsters gaan voor de jarige Martin door het vuur en geven alles wat ze hebben. Er wordt een spel gespeeld met diegene die de guard verdedigd tot plezier van de speelsters. Ze weten de stand tot 51-51 terug te brengen. De sfeer aan beide kanten is goed en dat wordt gemerkt bij iedere score. Helaas is de wedstrijd et iets te lang en gaan de punten mee naar Enschede.
Eindstand 54-58 (19-11)

As zaterdag spelen de dames de revanche tegen Tonego’65 om 20.00 in Haaksbergen.

Categories: Nieuws