Afgelopen zaterdag stond er na een weekje rust, weer een wedstrijd op het programma voor de meiden van de U12. Het strijdtoneel van de wedstrijd tegen Twente Buzzards dit weekend was Sportcomplex de Vlaskoel.

De meiden begonnen sterk aan de wedstrijd. Door een goede verdediging aan beide kanten en een paar mooie loopacties van Jolly Jumpers was de stand na 2 kwarten 4-6 in het voordeel van Twente Buzzards.

De volgende 2 kwarten gingen grotendeels op dezelfde voet verder, helaas liep Twente Buzzards in het laatste kwart voor de rust iets verder uit. Waardoor we gingen rusten met een tussenstand van 10-19.

Het beeld van de laatste 2 kwarten voor de rust zette zich voort in de 2 kwarten na de rust. Helaas door een aantal blessures aan de kant van Jolly Jumpers waren er tijdens de 2e helft minder wissels mogelijk. Hierdoor waren de meiden in de laatste 2 kwarten iets meer vermoeid in vergelijking met de tegenstander.

Mede door vermoeidheid en door soms niet helemaal meer goed op te letten, liep Twente Buzzards gedurende het 7e en 8e kwart flink uit. Hierdoor eindigde de wedstrijd met een eindstand van 18-44.

Volgende week staat de volgende wedstrijd voor de meiden alweer op het programma. Aankomende zaterdag om 14.15 uur in Tubbergen is Uitsmijters de tegenstander, kom onze jongste meiden vooral aanmoedigen!

Categories: Nieuws