De wedstrijd begon gelijk op. Aan beide kanten was de verdeding niet sterk waardoor er makkelijke fastbreaks gelopen konden worden. Uiteindelijk lukte het Jolly Jumpers de verdediging goed op te pakken en kreeg Bal meer moeite met scoren. Ook werd er goed uitgeboxt door Jolly Jumpers waardoor er weinig tweede kansen voor Bal waren. Het eerste kwart eindigde met 30-17

Het tweede kwart begon Jolly Jumpers weer sterk en liep het aanvallend ook goed. Jolly jumpers speelde snel en had veel fasebreaks. Bal had veel moeite om die af te stoppen. De eindstand van het tweede kwart was dan ook 56-35

Beide teams kwamen goed uit de kleedkamer maar door goed samenspel van Jolly Jumpers bleven hun goed op voorsprong. Er werdt goed samen gespeeld en Jolly Jumpers keek goed naar de mogelijkheden. Er wordt een mooi kwart gespeeld met als eindstand 70-51

Het laatste kwart had bal in het begin moeite met scoren en doordat Jolly Jumpers goed aan het uitboxen was konden hun elke keer uit de rebound een fasebreak lopen. Het verschil in de stand werd dan ook nog 30 punten. Uiteindelijk wist bal zich nog terug te werken met als eindstand 96-76. Het was een mooie wedstrijd en een goede winst van Jolly Jumpers!

Categories: Nieuws