Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Uitsmijters U12 op de planning voor de meiden van de U12. De meiden begonnen niet helemaal gefocust aan de wedstrijd waardoor ze halverwege het 1e kwart tegen een kleine achterstand van 0-4 aankeken. Gelukkig kwamen de meiden goed terug door een aantal mooie acties met leuk samenspel, hierdoor eindigde het 1e kwart met een tussenstand van 4-6.

Het 2e kwart begonnen de meiden sterk door een combinatie van een goede verdediging en een aantal mooie individuele drives naar de basket van een aantal meiden. Hierdoor was het halverwege de 1e helft gelijk met een stand van 12-12.

Het beeld van de eerste 2 kwarten herhaalde zich gedurende de laatste 2 kwarten van de eerste helft. De verdediging van de meiden was nog steeds erg sterk en het was mooi om te zien dat alle meiden steeds meer de basket durfden aan te vallen of dat er steeds meer samen gespeeld werd waar mooie scores uitkwamen. De meiden gingen zelf met een voorsprong te rust in, 30-27.

De meiden waren helaas wat minder scherp aan de 2e helft begonnen, hierdoor kon de voorsprong helaas niet vastgehouden worden, aan het einde van het 6e kwart was er een tussenstand van 33-43. De meiden herpakte zich echter heel goed tijdens het 7e en 8e kwart, de meiden gingen weer spelen zoals ze dat in de eerste helft deden met goede verdediging en goed samenspel en kwamen nog dicht bij de winst. Helaas kwamen de meiden echter 1 kwartje te kort om de winst nog te pakken. De meiden verloren uiteindelijk nipt met 4 puntjes, eindstand 41-45.

Categories: Nieuws