Het eerste kwart liep niet helemaal zoals verwacht. Jolly Jumpers ging niet meteen vol voor de bal, waardoor zij een paar fouten maakten. Het eerste kwart eindigde met 20-13.

Pas in het tweede kwart werd Jolly Jumpers wakker en kwam er meer energie in het veld, maar Lokomotief liet zich niet uit het veld slaan. In het tweede kwart ging de score dan dus ook best gelijk op. De stand bij rust kwam op 35-26.

In het derde kwart kon Jolly Jumpers de energie goed hoog houden, waardoor Lokomotief uiteindelijk veel persoonlijke fouten maakte. De vrije worpen werden over het algemeen wel benut, maar door slordig balverlies kon Lokomotief de fouten in de verdediging snel herstellen met een paar steals. De eindstand van de derde kwart was 52-40.

Jolly Jumpers gaf niet op in het vierde kwart. De coaches van Jolly Jumpers besloten om een zone defense te proberen en vanuit daar pakte Jolly Jumpers veel steals. Lokomotief kwam in het vierde kwart weer op 5 teamfouten te staan, maar deze vrije worpen werden niet benut door Jolly Jumpers waardoor de eindstand 72-58 werd.

Categories: Nieuws