Basketbalclub Jolly Jumpers kondigt met trots haar jaarlijkse Mandarijnen Actie aan, gepland op vrijdag 3 november en zaterdag 4 november. De jeugdleden van de club zullen deze dag langs de deuren in Tubbergen gaan om overheerlijke mandarijnen te verkopen. De opbrengst van deze actie zal worden geïnvesteerd in de jeugdopleiding en het jeugdkamp in de zomer.

De jaarlijkse Mandarijnen Actie van Jolly Jumpers is een langgekoesterde traditie die de lokale gemeenschap samenbrengt en de financiële steun biedt die nodig is om de jeugdleden van de club te helpen bloeien in de wereld van het basketbal. Dit jaar is niet anders, en we nodigen alle inwoners van Tubbergen van harte uit om de jeugdige enthousiaste leden van Jolly Jumpers te verwelkomen wanneer ze langs uw deur komen.

Vrijdag 3 november in Tubbergen
Tijd: Vanaf 17:00 uur
Zaterdag 4 november buitengebied Tubbergen
Tijd: vanaf 9:00 uur
Locatie: Tubbergen (bij u thuis)

Het geld dat wordt opgehaald tijdens deze actie zal direct ten goede komen aan de jeugdopleiding van Jolly Jumpers. Het stelt ons in staat om professionelere coaching, trainingsfaciliteiten en competitiekansen te bieden aan de jonge talenten van onze club. Bovendien zal een deel van de opbrengst worden toegewezen aan het jaarlijkse jeugdkamp in de zomer, waar onze jeugdleden onvergetelijke herinneringen kunnen creëren en hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Naam: Harrie Steggink
Telefoon: 06 54918623

In samenwerking met Groentehal OOSTERIK Tubbergen #toppers #steunJJ #basketball #deuraandeur #letsgojollyjumpers #tubbergen

Categories: Nieuws