Jolly Jumpers begon niet sterk aan de wedstrijd, maar wist toch bij te blijven bij de ploeg uit Leiden en liet de tegenstander niet ver uitlopen. Stand eind periode 1: 17-21

In het begin van het tweede kwart bleven de ballen niet vallen en kwam Jolly Jumpers op een achterstand van 17 punten na 4 minuten gespeeld te hebben in het tweede kwart. Vanaf minuut 5 herpakte Jolly Jumpers zich en liep weer in tot een verschil van 8 punten bij rust.
Stand eind periode 2: 40-48

In het derde kwart blijven beide teams sterk en blijft de stand de hele tijd ongeveer gelijk.
Stand eind periode 3: 56-62

In het vierde kwart deed Jolly Jumpers er nog een schepje bovenop. Jolly Jumpers kwam door goede verdediging en snelle aanvallen zelfs een op voorsprong van 4 punten met nog 1 minuut te gaan. Leiden slaat terug en het vierde kwart eindigt met een gelijke stand: 83-83.

Er kwam dus een verlenging. In de verlenging trekt Jolly Jumpers de wedstrijd naar zich toe en weet uiteindelijk te winnen.
Eindstand: 96-91

Categories: Nieuws