Na 2 weekenden geen wedstrijd meer gehad te hebben, zijn de dames afgelopen week naar Eelde gereden, om het op te nemen tegen Excercitia.

In de zaal was het koud, jassen en truien bleven aan totdat er warmgelopen kon worden. Na een goede warming up was iedereen er weer klaar voor.
Excercitia zet gelijk het gaspedaal open, terwijl de dames van Jolly Jumpers dieselmotoren leken. Na een paar minuten waren ook zij op snelheid en ging het spel snel heen en weer.
Stand na Q1 14-7

Het lukte de dames uit Tubbergen om Excercitia meer tegenstand te bieden. Scoren ging bij hen lastiger, maar ook aan de kant van Tubbergen gingen de ballen er nog moeilijk in.
Ruststand 35-23 (21-16)

Normaal kwam dan nu het beruchte 3e kwart.. echter leken de dames hier nu geen last van te hebben. Maar weten ze dit vol te houden. Ze geven alles wat ze hebben, komen wat dichterbij, maar niet heel veel. Is dit genoeg om met de punten in de bus naar huis re gaan?
Stand na Q3 46-37 (11-15)

Er wordt voor elke bal gestreden. Aanvallen worden steeds beter doorgespeeld. Excercitia krijgt moeite om te scoren door een sterke defence van Jolly Jumpers. De dames hebben hard gewerk, maar kwamen in Eelde net te kort. En als je je dan bedenkt dat er 8 vrije worpen gemist zijn, is het even extra zuur.
Eindstand 60-52 (14-15)

Categories: Nieuws