Afgelopen weekend kreeg dames 2 Celeritas-donar op bezoek. Een tege stander die ze nog niet kennen, maar aan de overige uitslagen te zien, niet onderschat moet worden.

Er was een goede warming up gedraaid en de dames waren er klaar voor. Martin: “We gaan uit van onze eigen kracht en de punten blijven in Tubbergen”. Vanaf moment 1, is de spanning aanwezig enis te zien dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. De bal gaat snel een en weer op het veld, afgewisseld met mooie aanvallen of een snelle fase break.
Stand Q1 19-18

Kunnen de dames in het tweede kwart een verschil maken, zodat er meer ontspannen kan worden gebasketbald? De teams zijn aan elkaar gewaagd. Het spel is sportief en er wordt door niemand echt “vals” spel gespeeld, door een duw hier of daar uit te delen. De sfeer aan beide kanten is positief en met een mjjimale voorsprong worden de kleedkamers opgezocht.
Ruststand 29-27 (10-9)

We willen er niet over beginnen, maar dan begint het 3e kwart. Pien zegt altijd “Het is weer 0-0” en met de volle 100% gaat iedereen er weer voor. Dames 2 gooit de laatste 5 minuten de verdediging compleet op slot en weet een run van 8-0 te maken. Dit keer geen berucht 3e kwart, hopelijk kunnen de dames dit voortzetten.
Stand na Q3 45-39 (14-12)

Het laatste kwart. Wederom erop of eronder, alles of niets. Dat denken ook de tegenstanders can Celeritas-donar. Beide teams geven alles wat ze hebben, maar uiteindelijk trekt Jolly Jumpers aan het langste eind, ondanks dat de laatste score niet geteld is. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Eindstand 55-49 (10-10)

Komend weekend spelen de dames thuis tegen Exercitia. De tipoff is om 18.45 in Sportcentrum De Vlaskoel. Tot dan

Categories: Nieuws