Op zaterdag 18 november 2023 vond er in Sporthal de Vlaskoel, de thuiswedstrijd plaats tussen de Jolly Jumpers V16 en de Arnhem Eagles V16-2. De eindstand van 131 tegen 21 liet het verschil zien tussen de beide teams.

De openingsscore was een bijzonder moment, aangezien Liv Nijland niet alleen de eerste punten van de wedstrijd scoorde, maar ook de 100e score voor het team. Een bijzonder prestatie die gevierd gaat worden met een traktatie op bitterballen, wat een heerlijk moment wordt voor het hele team.

Evy Olde Heuvel scoorde maar liefst 44 punten. Alle meiden hebben overigens gescoord in deze wedstrijd.
Het coaching/ trainers duo, Rosanne en Lieke, hebben deze meiden met hun gedreven houding naar deze overwinning gecoacht.

Het is mooi om te zien hoe de meiden zich ontwikkelen onder hun leiding. Na deze mooie overwinning, vertrekken de meiden vol vertrouwen aanstaande vrijdag naar Urk, om ‘Op Urk’ deze mindset en motivatie met elkaar voort te zetten.

Categories: Nieuws