Op zaterdag 13 januari organiseerde de sponsorcommissie van Jolly Jumpers haar jaarlijkse avond voor haar sponsoren, die een overweldigend succes is geweest. In een sfeervol Sportcentrum De Vlaskoel werd het evenement geopend door presentator Edward Willems, die de aanwezige gasten verwelkomde met een hartelijk woord.


De hoofdcoach van Jolly Jumpers, Chris Stomp, nam de aanwezige sponsoren mee op een boeiende reis door de prestaties van het team gedurende dit succesvolle seizoen. Hij deelde inzichten over de verwachtingen voor de aanstaande wedstrijd tegen de nummer 4, Triple Threat uit Haarlem, en wierp een blik op de rest van het seizoen.

Een hoogtepunt van de avond was de gastspreker Gertjan Verbeek, die sprak vanuit zijn ervaringen als trainer van clubs zoals Heerenveen, Heracles, FC Twente en Feyenoord. Hij belichtte het belang van samenwerken in de sport, met nadruk op teamdynamiek, talentontwikkeling, bewaken van de cultuur en vasthouden aan strategie. Zijn betoog benadrukte de cruciale rol van intrinsieke motivatie, gekoppeld aan aandacht en gedrag. Gertjan benadrukte het belang van een gedeeld perspectief bij samenwerking, terwijl hij erkende dat iedereen uniek is en een individuele benadering verdient. Bovendien onderstreepte hij dat cultuur vaak essentiëler is dan strategie en deelde hij inzichten over de trends van de 21e eeuw.


Na deze inspirerende presentatie stond de WBL-wedstrijd op het programma. De dames uit Tubbergen lieten met hun gepassioneerde spel zien wat ze het hele seizoen aan hun trouwe supporters hebben geboden. De wedstrijd, doordrenkt met strijd, resulteerde in het behoud van de punten in Tubbergen.
De organisatie bedankt alle sponsoren, partners en aanwezigen van harte voor hun aanwezigheid en betrokkenheid bij Jolly Jumpers. De volgende thuiswedstrijd is de kwartfinale in de beker tegen de huidige nummer 2, Topkip Lions. Deze spannende confrontatie staat gepland op woensdag 24 januari om 20:30 in Sportcentrum De Vlaskoel.

Jolly Jumpers kijkt met enthousiasme uit naar de voortzetting van het seizoen, gedreven door de steun en betrokkenheid van hun gewaardeerde sponsoren en fans.

Categories: Nieuws