Zaterdag moest jolly jumpers naar Katwijk voor de eerste wedstrijd in poule A. De wedstrijd begon om 19.00

Eerste helft

De wedstrijd was begonnen en jolly jumpers had een goede start. Het doel van de ploeg was om het ritme te verstoren en dat lukte aardig. Het eerste kwart was gewonnen door de Jolly met een stand van 18-19.

In het tweede kwartje gingen de  ploegen gelijk op. Beide partijen waren vel en hadden een goede Defence paraat staan. Jolly speelde erg als team en dwongen grashoppers af om schoten te nemen die niet ze eigenlijk niet wilde maken. Uiteindelijk heeft grashoppers nog een lay-up gemaakt voor het einde van de eerste helft en is de stand 29-28 voor Grashoppers

In de rust was Jolly Jumpers  super positief, omdat het erg goed ging. Het team was aan het vechten met z’n alle en hadden veel rebounds.

2e helft

Het 3e kwart was begonnen. Nu kwamen de klasse van Grashoppers ook goed naar boven. Grashoppers begon het kwart met een 7-0 run. Terwijl Jolly moeite had met scoren ging het bij de tegenstanders erg goed. Hierdoor kwam jolly op een achterstand van 55-36.

In het 4e kwart speelde Jolly weer zoals ze in de eerste helft ook deden. Met wat mooie acties van Noëlle Droste en een goede zone liepen de koplopers Grashoppers niet meer uit. Helaas was het niet genoeg om te winnen.  Eindstand 78-53

Categories: Nieuws