De sprongbal werd gewonnen en de dames gingen met hoog tempo spelen. Groningen kon het niet afknipperen of de eerste scores stonden al op het scorebord. De verdediging stond ook deze wedstrijd als een huis. In de aanval snel naar voren en kijken wat er in de aanval te halen valt.
Stand Q1 9-19

Dames 2 speelt heel mooi samen. Nog net even die extra pass maakt dat er veel mooie scores gemaakt worden. De scheidsrechters laten veel toe, maar dames 2 laat zich niet op de kop zitten, legt het naast zich neer en gaat gestaag door.
Ruststand 21-38 (12-19)

Elke week weer een verrassing hoe het 3e kwart verloopt. Deze wedstrijd begint het 3e kwart goed, maar halverwege vallen beide teams stil met de scores. Het spel gaat heel snel op en neer, maar er wordt niet tot weinig gescoord. Aan het eind van het 3e kwart, lijkt dit voorbij te zijn en gaat samen 2 nog steeds aan de leiding.
Stand na Q3 31-49 (10-11)

De voorsprong is ruim, maar de punten worden pas over 10 minuten uitgedeeld. Af en toe heeft Donar een moment dat ze een aantal scores achter elkaar weten te maken. Maar dames 2 is in staat om dit te stoppen en de wedstrijd in eigen hand te houden. De opluchting is groot wanneer de 10 minuten om zijn. Weer een wedstrijd met de winst afgesloten.
Eindstand 53-68 (22-19)

De laatste paar wedstrijden zijn cruciaal voor dames 2. Wedstrijd per wedstrijd, kijken zij wat er nodig is om de winst binnen te halen. Zaterdag 23 maart speelt dames 2 thuis tegen Groene Uilen om  18.30 wees welkom om de dames aan te moedigen.

Categories: Nieuws