Elke week is een wedstrijd bij dames 2 als een finale. Afgelopen zaterdag kwam groene uilen op bezoek bij dames 2. Lukt het de dames om de flow door te zetten en de punten in Tubbergen te houden?

Wederom op volle sterkte begonnen de dames aan de wedstrijd. Vanaf het begin af aan zijn de dames scherp en hebben ze steal na steal. De communicatie in de verdediging is fantastisch. Groene Uilen heeft moeite om er door heen te komen.
Stand Q1 26-16

Voorlopig dus een ruime voorsprong. Weinig wat beter kan, alles loopt op rolletjes.. De sfeer op de tribune zit er ook goed in en daar wordt ook genoten van het spel wat dames 2 laat zien.
Ruststand 56-22 (30-6)

Een verschil van 30 is moeilijk in te halen. De dames willen all-in en dit keer toch echt richting de 100 punten. Oke, dit is misschien nog te vroeg, maar ze liggen mooi op koers. Wat een team staat er. Mooi samenspel en het loopt als een trein. De frustratie bij Groene Uilen loopt op. Ergens wel logisch, maar dames 2 trekt zich er niets van aan.
Stand Q3 84-29 (28-7)

Groene uilen is ten einde raad en laat het gebeuren. Het is wel duidelijk dat zij zonder punten naar huis gaan. De lol bij dames 2 wordt alleen maar groter. Wie maakt het 100e punt en mag het team voorzien van een taart. Het duurt lang voordat de 100 is gehaald. Uiteindelijk kan Eline er niet omheen en kiest eieren voor haar geld. Oke, ik maak wel een taart.. nog even de tijd uitspelen en dan weer de volle focus op de volgende finale.
Eindstand 108-42 (24-13)

Na het paasweekend gaat de focus naar de volgende wedstrijd die op het programma staat. 6 april om 17.00 speelt dames 2 in Enschede tegen Arriba. Een zeer belangrijke wedstrijd voor beide teams!! Zorg dat je erbij bent en support de dames naar de winst.

Categories: Nieuws