Hoek Vastgoed Visie, een toonaangevende naam in de vastgoedsector, heeft vol trots aangekondigd dat het zich heeft verbonden als shirtsponsor voor het gewaardeerde Dames 3. Deze samenwerking, gedreven door gedeelde waarden van trots en plezier, belichaamt de geest van gemeenschap en ondersteuning binnen de sport.

Als een bedrijf dat gelooft in het belang van lokale betrokkenheid en het ondersteunen van talent, voelt Hoek Vastgoed zich vereerd om de dames van Team 3 te ondersteunen. Deze verbintenis gaat verder dan alleen sponsoring; het is een uiting van onze oprechte waardering voor de inzet, het doorzettingsvermogen en de vaardigheden van deze getalenteerde sporters.

De nieuwe tenues, met het logo van Hoek Vastgoed, beloven niet alleen een professionele uitstraling voor dames 3, maar benadrukken ook de sterke band tussen het bedrijf en de lokale gemeenschap. Met trots kijken we uit naar het zien van deze dames goed gekleed en vol vertrouwen op het veld.

Namens Jolly Jumpers willen we Alexander en Chantal Hoek van Hoek Vastgoed Visie en dames 3 bedanken voor hun toewijding en enthousiasme. Samen kijken we uit naar een seizoen vol succes, plezier en onvergetelijke momenten.

Categories: Nieuws