Afgelopen zaterdag speelden de dames uit Tubbergen weer eens een wedstrijd. Na 3 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben was Triple Threat de tegenstander in Tubbergen.
Het eerste kwart was rommelig van beide kanten, maar het bleef gelijk

 

opgaan. De dames uit Tubbergen waren zoekend in de aanval. Het kwart werd geëindigd met een kleine achterstand, 15-16.
De dames uit Tubbergen konden in het tweede kwart ook nog niet lekker in het spel komen. De aanval bleef moeizaam en verdedigend waren er veel gaten. Het geluk was dat ook Triple Threat moeite had met scoren, en zo werd de kleedkamer opgezocht met een 22-25 achterstand.

 

Na een korte pauze waarin de dames van Jolly Jumpers een goede pep talk hebben gehad, kan het derde kwart beginnen. De verdediging stond strak waardoor de dames van Triple Threat moeite hadden met scoren. De energie die er de eerste helft nauwelijks was, was er nu wel. Er was weer geloof en er werd weer gespeeld als een team. Hierdoor konden de meiden het laatste kwart beginnen met een 42-37 voorsprong.

 

Dat het spannende laatste 10 minuten zouden worden, was bekend want de hele wedstrijd ging gelijk op. Zo was het ook telkens een ander team dat de voorsprong had. De meiden van Jolly Jumpers bleven met dezelfde energie spelen als dat ze hadden tijdens het derde kwart. Het geloof was er en ze bleven ook rustig tijdens de aanvallen. Triple Threat had nog 1 poging om de wedstrijd te winnen vanaf de middellijn, maar deze ging mis waardoor de meiden van Jolly Jumpers de winst pakten. Eindstand 59-57.

Volgende week spelen de dames uit Tubbergen een uitwedstrijd tegen TopKip Lions om 19.30 uur.

 

Categories: Nieuws