Een terugblik op het begin van het seizoen. Dames 2 had een nieuwe trainer/coach en nieuwe manier van spelen. Ze begonnen met 5 verlies partijen op een rij. Wie had gezegd dat het team zou strijden om het kampioenschap, werd hard uitgelachen.. toch is niets minder waar.

Dames 2 was door het verlies van Tonego vorig weekend eigenlijk al kampioen. Maar voor het gevoel moest ook deze wedstrijd gewonnen worden. Dames 2 heeft enige opstart problemen, waardoor Moestasj kan profiteren. Een kleine achterstand is vast nog weg te werken toch?
Stand na Q1 9-13

Moestasj toont geen genade en gaat door. De achterstand wordt steeds groter en de dames uit Tubbergen moeten aan de bak. Bij een stand van 9-20 vinden de dames het dan eindelijk genoeg. Tactiek wordt veranderd en duidelijk is dat dit beter werkt. Met een kleine achterstand gaan beide teams rusten.
Ruststand 19-22 (10-9)

De coach van Moestasj gaf aan dat hij ervan overtuig was dat zij met de winst naar huis gingen. Jammer voor hem, daar dacht Jolly Jumpers anders over.. Moestasj kijkt en klaagt leidszaam toe hoe de voorsprong over gaat in een achterstand. Eindelijk is daar het team van Jolly Jumpers weer. Ze hebben de draad weer opgepakt en zijn niet van plan dit los te laten.
Stand na Q3 33-27 (12-5)

De voorsprong wordt niet meer weggegeven. Moestasj komt nog een keer wat dichterbij, maar in een handomdraai was daar dames 2 weer.. Relaxed hebben de dames het spel uitgespeeld. Voor een volle tribune zijn de dames nu officieel Kampioen.
Eindstand 46-39 (13-12)

De dames hebben uiteraard het kampioenschap zaterdag nacht en zondag goed gevierd.
De competitie is echter voorbij, maar de dames zijn nog niet klaar. 4 mei wordt er gespeeld tegen de andere kampioen van een andere 2e divisie. De winnaar van dit duel promoveert naar de 1e divisie.

Categories: Nieuws