Chris Stomp neemt afscheid van Basketbalvereniging Jolly Jumpers na 3 seizoenen. In deze 3 seizoenen heeft hij met het team een mooie stappen gemaakt vanuit de middenmoot in de Woman Basketbal League naar een solide 3e plek.
Laurens Brummelhuis (voorzitter TC): “We zijn trots welke stappen Chris en het team hebben gemaakt. Elk jaar hebben ze zich verbeterd individueel en als team. Met het hoogte punt afgelopen winter de 2e plek van Nederland en de prestaties in deze play-offs. Het is volwassenere team geworden, speelsters hebben mooie persoonlijke ontwikkelingen gemaakt en de tegenstanders komen met gepaste respect naar Tubbergen toe.
Chris Stomp “Het was een avontuur waarbij de woorden vallen en opstaan, genoten en trots deze periode het beste omschrijven.”
Voor het komend seizoen 2024-2025 zal er een coach voor de groep komen te staan waarmee het team de volgende stap in hun ontwikkeling kan maken. De lat ligt in elk geval hoog”, aldus Brummelhuis.
Categories: Nieuws